Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش شریان نیوز،دنیا حیدری: در روزهایی که اخبار خوشایندی در خصوص مدارس فوتبال به گوش نمی‌رسد، بازیکن اخلاق‌مدار پرسپولیس تصمیم به افتتاح مدرسه فوتبالی می‌گیرد که قرار نیست در آن تنها فوتبال به بچه‌های مردم آموزش داده شود و قرار است در آن با تأکید به مسائل اخلاقی، کار فرهنگی نیز انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


انصاری برای پیاده کردن اهدافش از نام شهیدی استفاده می‌کند که چند سال قبل از طریق یک کتاب با او آشنا شده و می‌خواهد با استفاده از نام و خصایص اخلاقی او، گامی بلند در فوتبال ایران بردارد. فوتبالی که سال‌هاست اخلاق را جا گذاشته و بدون آن می‌تازد!

انصاری در اولین گام سراغ مربی سابق خود، کولیوند می‌رود؛ مربی که فوتبال و اخلاق را از او آموخته و در این‌باره می‌گوید: «پیوند اخلاق و ورزش شاید این روزها حلقه مفقوده ورزش ما باشد و ایجاد مدرسه فوتبالی در رده سنی پایه و به نام شهید هادی می‌تواند گشایشی در حل این مشکل باشد. باید فضای ورزش و تفریح را در کودکان و نوجوانان به وجود آورد.

مدرسه فوتبال شهید ابراهیم هادی این فرصت را به کودکان و نوجوانان می‌دهد که علاوه بر ورزش قهرمانی، به ورزش پهلوانی نیز بپردازند و چه الگویی بهتر از شهید هادی. بچه‌های ما باید بدانند که شهید ابراهیم هادی می‌تواند سرلوحه‌ای برای ورزش پهلوانی آنها باشد.

امیدوارم بتوانیم راه او را ادامه دهیم و در مسیرش قدم برداریم. برای استفاده خانواده معظم شهدا از این مدرسه فوتبال تسهیلات ویژه‌ای در نظر گرفته شده و همچنین کودکان شهدای مدافع حرم به صورت کاملاً رایگان می‌توانند در مدرسه فوتبال شهید هادی ثبت‌نام کنند.»

در حالی که این روزها شاهد رشد قارچ‌گونه مدارس فوتبال با نام بازیکنان مشهور و شناخته شده‌ایم، اما حالا شاهد نوع مدیریت دیگری هستیم، انصاری خود قرار است مدیریت این مدرسه فوتبال را که هنوز فعالیتش را شروع نکرده خاص شده، به عهده بگیرد.

او حتی برای آموزش نیز از کولیوند، مربی سابق خود که می‌گوید اخلاق را نیز در کنار فوتبال از او یاد گرفته، استفاده می‌کند؛ مربی که می‌گوید قصد ورود به مدارس فوتبال را نداشت. تجربه‌ای که هرگز علاقه‌ای به داشتن آن نداشته، اما نتوانسته به شاگردش نه بگوید.

کولیوند در گفت‌وگو با «جوان» در این باره بیشتر توضیح می‌دهد: «یک روز محمد آمد و گفت که می‌خواهد مدرسه فوتبال راه بیندازد، گفتم تمایلی به این کارها ندارم، تأکید کرد که کمکش کنم، گفت می‌خواهم مدرسه‌ای باز کنم که فقط به فوتبال نمی‌پردازد، می‌خواهم به مسائل فرهنگی نیز توجه کنم و حتی گفت که قصد دارد از چند روحانی برای آموزش مسائل فرهنگی استفاده کند. قبول کردم مسائل فنی را به دست بگیرم. برای من اخلاق در زمین خیلی مهم است.

من فوتبال آموزش می‌دهم، اما به مسائل اخلاقی هم تأکید دارم اما می‌دانم که اول خودم باید به آنچه که قرار است یاد بدهم، عمل کنم. تیم‌های من همیشه کمترین کارت زرد را می‌گیرند. قرار نیست یکسری بازیکن تربیت کنیم که فقط بااخلاق باشند و فوتبال ندانند. می‌خواهیم بازیکنان فنی و اخلاق‌مداری تربیت کنیم که همه چیز را در کنار هم داشته باشند. هم بار فنی و هم احترام به حریف، داور، مربی، بزرگ‌تر و حتی مردم و امیدوارم موفق باشیم.»

خودش هم با اطرافیانش تفاوت‌های زیادی دارد. کمتر پیش می‌آید که فوتبالیستی بعد از رسیدن به پیراهن تیم ملی یا یکی از تیم‌های مطرح پایتخت، تغییرات قابل توجهی نداشته باشد. از سر و شکل و ظاهر گرفته تا تیپ و نوع اتومبیل و حتی برخوردهایش.

محمد انصاری اما تفاوت را به گونه‌ای دیگر معنا کرد. جوانی که هنوز اعتقاداتش برایش حرف اول را می‌زند. این را نه فقط از ظاهر او بلکه رفتار و حتی تصمیماتی که می‌گیرد می‌توان به خوبی دریافت. صفحه اینستاگرامش را اگر ببینید، بدون شک تعجب می‌کنید که اینها پست‌های یک فوتبالیست باشد، اما تفکرات او متفاوت از سایرین است. تفکری که این‌بار پا را فراتر گذاشته و می‌خواهد دست نونهالانی که رؤیای فوتبالیست شدن را دارند، بگیرد.

افتتاح مدرسه فوتبال شهید هادی، می‌تواند گامی بلند در راستای بازگشت اخلاق به فوتبال باشد. همان اخلاقی که حسین کلانی می‌گوید به فوتبالیست‌های امروز یاد داده نشده و نمی‌شود و حالا انصاری قصد آن را دارد. این را از نامی که برای مدرسه فوتبالش گذاشته می‌توان فهمید.

وام گرفتن نام شهیدی که چند سال پیش با خواندن کتاب زندگینامه‌اش، چنان مجذوب او و مرامش شد که حالا می‌خواهد دینش را به او و امثال او ادا کند، آن هم با زنده نگه داشتن هرچه بیشتر نام او والبته یاد دادن مرام و معرفتش به نونهالان و جوانانی که نه فقط آینده فوتبال، که آینده این کشور پهناورند.

هنوز هم برای بسیاری «داش ابرام» است. برای آنهایی که انگار نه انگار 36 سال از آخرین روزهایی که در کوچه و پس‌کوچه‌های تهران قدم زده می‌گذرد و هنوز به گونه‌ای از او سخن می‌گویند که گویی هنوز نفس می‌کشد.

بسیاری اما او را از روی سطر‌های کتاب «سلام بر ابراهیم» عمادی می‌شناسند، اما هر دو گروه، هنوز هم گیر مرام و معرفتش هستند. مرامی که تقریباً شش سال پیش بود که پسر محجوب پرسپولیس را نمک‌گیر خود کرد و او را به جایی رساند که حالا می‌خواهد دینش را به او و کشورش، ‌با تربیت نونهالان فوتبالیستی ادا کند که می‌توانند ستاره‌های آینده فوتبال این مرز و بوم یا پهلوانان نامدار آن باشند.



*فوتبال پاک «محمد انصاری»‌ها را می‌خواهد

در همین حال،سعید احمدیان نیز طی یادداشتی در روزنام جوان نوشت:در فوتبالی که از سر و کول آن بی‌اخلاقی و هزار اتفاق ریز و درشت ضدفرهنگی بالا می‌رود، باید قدر فوتبالیست‌هایی مانند محمد انصاری را بیشتر از همیشه دانست؛ بازیکنی که می‌آید و یک مدرسه فوتبال را با نام یک شهید افتتاح می‌کند و هدفش را تربیت بازیکنان مؤمن و اخلاق‌مدار عنوان می‌کند. محمد انصاری‌ها و حرکت‌هایی از این دست گمشده این روزهای فوتبال ایران هستند، فوتبالی که در چند سال اخیر با قراردادهای میلیاردی و بی‌ضابطه‌ای که از جیب بیت‌المال بسته می‌شود، با سرعتی باور نکردنی به سمت سقوط اخلاقی در حال حرکت است و متولیان و تصمیم‌گیرندگان این ورزش هم تماشاگر این اتفاق هستند و تلاشی برای جلوگیری از انحطاطی که فوتبال ایران را دربر گرفته، انجام نمی‌دهند. هرچند برخی از آنها هم در رسیدن فوتبال به شرایط اخلاقی اسفباری که این روزها دارد، دستی بر آتش دارند! در این شرایط باید محمد انصاری و مدرسه فوتبالی را که به نام شهید مزین شده، پاسداشت و برای تکرار حرکت‌های از این دست تلاش کرد تا روزگار فوتبال بیشتر از این سیاه‌تر نشود، فوتبالی که بازیکنان آن الگوهای خیلی از نوجوانان و جوانان هستند، اما بازیکنان آن پرونده‌های پربار از فساد در راهروهای دادگاه‌ها و کلانتری‌ها دارند، فوتبالیست‌هایی که درس بزرگی و اخلاق را از مربیان و مدیران نگرفته‌اند و وقتی با یک قرارداد میلیاردی روبه‌رو می‌شوند و حساب بانکی‌شان پر از پول می‌شود، تنها چیزی که از آنها باقی نمی‌ماند اخلاق و پشت نکردن به فرهنگ و اعتقاداتی است که با آن بزرگ شده‌اند. ورزش فوتبال پر می‌شود از بداخلاقی‌ها و فسادی که در بین بازیکنان، مربیان و مدیران بیداد می‌کند و بازیکنانی مانند محمد انصاری در چنین فوتبالی آنقدر نایاب می‌شوند که در هیاهوهای ستاره‌های پوشالی فوتبال که در شبکه‌های اجتماعی به دنبال لایک خریدن جنس مخالف هستند و غرق در فساد، گم می‌شود.

در چنین فوتبالی شاید عجیب است بازیکنانی مانند محمد انصاری رشد کنند و برخلاف اکثریت جامعه فوتبال، نمونه‌ای از اخلاق و فرهنگ دینی کشورمان باشند و رسیدن به شهرت و پول نتوانسته باشد آنها را از اعتقاداتی که دارند، دور کند.

مدرسه فوتبالی را تأسیس می‌کند تا نونهالان و نوجوانانی که تازه می‌خواهند فوتبال را شروع کنند، علاوه بر فراگرفتن درس فوتبال، از نظر اخلاقی و فرهنگی هم همان بازیکنانی شوند که «محمد انصاری»‌های آینده فوتبال باشند.
حرکت مدافع پرسپولیس خودجوش و از جنس دغدغه‌هایش است، اما در این بین نباید از نقش فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش و البته باشگاه‌ها گذشت که دست روی دست گذاشته‌اند و با فراموشی کار فرهنگی، زمینه‌ساز انحطاط تدریجی فوتبال شده‌اند.

شاید بتوان در نگاه بدبینانه گفت که مدیران این فوتبال اعتقادی به کار فرهنگی و اخلاقی ندارند، مسئله‌ای که سبب شده مدیران و مربیان این فوتبال که باید سازنده و مهار‌کننده بی‌اخلاقی‌ها باشند، نام خودشان در بین متهمان پرونده‌های مختلف فسادهای اخلاقی و اقتصادی دیده می‌شود، پرونده قطوری که مجلس گذشته دو سال برای جمع کردن آن وقت گذاشت و هزاران ادله و مدرک جور کرد، اما اهمال دستگاه‌های نظارتی و قضایی برای برخورد با متهمان پرونده فساد در فوتبال کار را به جایی رسانده تا امروز فوتبال با مکیدن سالانه چندصد میلیارد تومان و گردش مالی که به هزار میلیارد می‌رسد، بیشتر از قبل غرق در فساد شود.

حالا وقتی «محمد انصاری»‌ها در این فوتبال انگشت‌شمار باشند و در اقلیت، آن وقت است که صدای بازیکنان، مدیران و مربیانی که فسادشان در فوتبال بیداد می‌کند، بلندتر است و همین سبب می‌شود فوتبال هر روز که می‌گذرد از اخلاق و فرهنگ و مسائل اعتقادی تهی‌تر شود و فساد اخلاقی و اقتصادی در مقابل گسترش پیدا کند.

فوتبال این روزها کمتر مدیری در فدراسیون و باشگاه‌ها به خودش می‌بیند که دغدغه و درد مسائل اعتقادی و اخلاقی داشته باشد و برای سالم‌سازی فضای فوتبال آستین‌هایش را بالا بزند.

برای بازگشت اخلاق و فرهنگ، فوتبال به بازیکنان، مربیان و مدیرانی از جنس محمد انصاری احتیاج دارد، کسانی که به ترویج اخلاق و معنویات که می‌تواند باطل‌کننده سحر فساد این روزهای فوتبال باشد، اعتقاد قلبی و عملی داشته باشند. با حضور مدیرانی از جنس «محمد انصاری»‌ در رأس این ورزش می‌توان امید داشت تا لکه‌های سیاه فوتبال که روز به روز بیشتر می‌شود، از دامن این ورزش پاک شود.

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۳۰۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احضار هاشمی‌نسب به کمیته اخلاق

با اعلام کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال مربی تیم استقلال تهران به این کمیته احضار شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از ‌سایت رسمی فدراسیون، با اعلام کمیته اخلاق، مهدی هاشمی‌نسب مربی تیم فوتبال استقلال جهت ادای پاره‌ای از توضیحات باید روز 26 اردیبهشت ماه در این کمیته حضور داشته باشد.

احضار دو بازیکن استقلال و ذوب‌آهن به کمیته انضباطی

 

به گزارش تسنیم، به تازگی فیلمی از مهدی هاشمی‌نسب منتشر و در آن ادعا شده است که او هنگام گرم کردن بازیکنان استقلال پیش از بازی ذوب‌آهن الفاظ نامناسبی را در مورد پرسپولیس به کار برده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقد شهید مطهری به نسبیت اخلاقی علامه طباطبایی
  • نقد شهید مطهری به نسبیت اخلاقی علامه طباطبایی / از نظر مطهری دیدگاه علامه سر از نسبیت در می‌آورد و حد یقفی نخواهد داشت
  • مجتبی مطهری: اخلاق مقداری در جامعه ما افت کرده است/ مسعود ادیب: هم‌نسل‌های من از شهید مطهری دین‌داری و مسلمانی خود را آموختند/ ابوالقاسم فنایی: شهید مطهری سعی کردند از جاودانگی اخلاق دفاع کنند
  • مربی استقلال به کمیته اخلاق احضار شد
  • احضار اخلاقی هاشمی‌نسب برای ناسزا به پرسپولیس
  • احضار مهدی هاشمی‌ نسب به کمیته اخلاق
  • احضار هاشمی‌نسب به کمیته اخلاق
  • هاشمی نسب به کمیته اخلاق احضار شد
  • حسرت بزرگ سردار؛ وقتی کارلوس کی‌روش گفت: تعویض؛ خودم داوطلبانه قبول کردم
  • ابراهیم پشت‌کوهی با «مکبث زار» به آلمان می‌رود