Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکرم جدیدی ممتاز_ایسکانیوز، هفتم آذرماه در خاطره کسانی که جنگ تحمیلی را به یاد می آورند به عنوان روز مهمی در تاریخ نیروی دریایی ثبت شده است و با نام دریادار شهید محمد ابراهیم همتی جان می گیرد .

عملیات مروارید روزی است که برای پرسنل نیروی دریایی درسی از کتاب کار و وظیفه است.شهید محمد ابراهیم همتی در سال ۱۳۲۹در سمنان و در خانواده مذهبی به دنیا آمد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او به همراه خانواده برای ادامه تحصیل به تهران عزیمت کرد و پس از اتمام تحصیلات دبیرستانی وارد نیروی دریایی شد .

حاج مهدی همتی -عموی شهید محمد ابراهیم همتی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ایسکانیوز گفت:او از شاگردان دکتر حسابی بود و هوش وافری در علم ریاضی داشت.ابراهیم اولین فرماندهی بود که توانست با محاسبات ریاضی ،موشک را در راستای موشک دشمن قرارداده و نابود کند و این خلاقیت سال ها تحت بررسی نیروهای دریایی سایر کشورها بود.
عموی این شهید گفت: محمد برای آموزش دوره تخصصی ناوبری و فرماندهی کشتی به آلمان رفت و در آزمون پایان تحصیلات در بین دانشجویان ۷۰ کشور دنیا اول شد وتا سال ۱۳۵۷در آنجا به کسب مهارت های لازم در عرصه دریا نوردی پرداخت و پس از پایان تحصیلات او با ناوچه موشک انداز پیکان و ۲ ناو دیگر با سرفرازی به ایران بازگشت.
همتی ادامه داد:در سال ۱۳۵۷ با حمله ناجوانمردانه مزدوران عراقی به قلب تهران و فرودگاه مهر آباد ؛شهید همتی که برای مرخصی به تهران آمده بود علی رغم لغو پرواز های داخلی با خودرو، خودش رابه بوشهر رساند.

وی ادامه داد : دو ماه و نیم پس از شروع جنگ تحمیلی، ابراهیم و همکارانش با حمله به سکو های کفتی البکر و الامیه توانستند مواضع دشمن را نابود کنند و تا پایان جنگ آرزوی عملیات دریایی را بر دل دشمن بگذارند.

عموی شهید با بیان اینکه ۷ ناو عراق توسط شهید همتی نابود شد افزود: یک روز پس از پایان عملیات ناخدای ناوچه پیکان با چند تن اسیر عراقی تصمیم به بازگشت به وطن را کرد اما دشمن با اطلاع از اینکه مهمات ناو در عملیات تمام شده است با موشک به ناوچه حمله کرد و با وارد آوردن صدمات سنگین باعث شد که ابراهیم برای نجات خدمه دست به کار شود.

سکوت عموی شهید حکایت از بغض فرو خفته ای بود که شهادت مظلومانه و خالی از ترس شهید را بیان می کرد پس از چند دقیقه حاج همتی ادامه داد: اما این پایان دلاوری نبود ، بنا بر مشاهدات عینی پرسنل ناوچه پیکان از هلی کوپتر ،ناخدا که از دست به شدت آسیب دیده بود با دست دیگر ناو را هدایت می کرد و تا آخرین لحظه در کنار مرکبش باقی ماند و ناخدا در غرق شدن ناوچه همسفر شد.

به همین مناسبت در چند سال اخیر با رسیدن هفتم آذر که به مناسبت حماسه عملیات مروارید و جانفشانی دریادارمحمد ابراهیم همتی و پرسنل شجاع ناوچه پیکان به نام روز نیروی دریایی نامگذاری شده است.در چند سال اخیر روز نیرویی دریایی، مردم قدر شناس سمنان ضمن نصب تمثیل نمادین از ناوچه پیکان در یکی از میادین مرکزی شهر،با حضور خانواده شهید و مسئولان شهر یاد و خاطره ناخدا محمد ابراهیم همتی را گرامی می دارند.

به یاد داشته باشیم امنیت وآرامش امروز ایران مرهون و مدیون رشادت های فرماندهان و سربازانی مانندشهید محمد ابراهیم همتی و خدمه ناوچه پیکان است که جان خود را بی شائبه در طبقه اخلاص قرار داده تا مرز های ایران ایمن بماند و با مجاهدت های خود درس بزرگی را به متجاوزانی دادند که در خیال واهی خود تعرض به حریم ایران وایرانی را می پرورانند.

۷۰۵

ناوگان نیروی دریایی جنگ تحمیلی عملیات مروارید ناوچه پیکان شهید محمد ابراهیم همتی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۳۹۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات احداث پل دوربرگردان شمال به شمال بزرگراه شهید چمران

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی صداقتی، مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران با اشاره به عدم وجود دوربرگردان‌های غیرهمسطح در طول مسیر ۱۱ کیلومتری بزرگراه شهید چمران (حدفاصل پل پارک وی تا تونل توحید)، از تلاش برای احداث ۲ دوربرگردان غیرهمسطح در این بزرگراه خبر داد و گفت: در حالی که احداث دوربرگردان جنوب به جنوب بزرگراه شهید چمران از سال گذشته آغاز شده، تلاش برای اجرای دوربرگردان شمال به شمال نیز از فروردین‌ماه امسال وارد مرحله اجرایی شده است.

صداقتی در تشریح مشخصات فنی پل دوربرگردان شمال به شمال بزرگراه شهید چمران، خاطرنشان کرد: این پروژه شامل احداث یک دستگاه پل دوربرگردان به طول ۹۰ متر (۲۹۰ متر با احتساب شیب راهه) و عرض متوسط ۶ متر است. ضمن اینکه اصلاحات هندسی معبر به طول ۱۵۰ متر و اجرای شبکه جمع آوری و هدایت آب‌های سطحی از سایر بخش‌های این پروژه به شمار می‌آید.

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، کاهش ۷.۵ کیلومتری پیمایش‌های اضافی در مسیر بزرگراه شهید چمران، کاهش زمان سفر و مصرف سوخت را از مهمترین تأثیرات اجرای پل دوربرگردان شمال به شمال بزرگراه شهید چمران خواند و ابراز امیدواری کرد عملیات احداث این پروژه راهگشای عمرانی تا پایان سال به سرانجام برسد.

کد خبر 6097943 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • آرپیچی جواب شهید ادبیان به امان نامه صدام در عملیات بازی‌دراز
  • فناوری کوانتومی یک ضرورت برای نیروی دریایی است
  • برگزاری جشن بزرگ مروارید‌های ایران در اشکذر
  • ترسیم ۴ برنامه تربیتی و آموزشی مهم در نیروی دریایی
  • فیلم/ عملیات مشترک گردان‌های قسام و گردان‌های شهید جهاد جبریل
  • عملیات نظامی ایران با این حرکت عجیب، موفق به پایان رسید /ماجرای شهادت و مفقودالاثری ۱۸ اسیر چه بود؟
  • عملیات نجات ملوان با گل یک پرسپولیسی
  • ماموریت در نیمکره جنوب زمین
  • ابراهیم پشت‌کوهی با «مکبث زار» به آلمان می‌رود
  • آغاز عملیات احداث پل دوربرگردان شمال به شمال بزرگراه شهید چمران