Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم استقبال از مادر شهید محمد ابراهیم زکی که به عنوان شهید گمنام در شهرستان خواف دفن شده بود و حال پس از ۳۸ سال ازطریق آزمایش هویتش شناسایی شده بود در مزار این شهید برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نیشابور، محمد ابراهیم زکی که سال 1362 در عملیات بدر به شهادت رسیده بود  و به عنوان شهید گمنام سال 1390در شهرستان خواف خاکسپاری شده بود؛ بعد از سال‌ها فراق با انجام آزمایش تشخیص هویت شناسایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 شهید محمد ابراهیم زکی که اهل نیشابور است، امروز بعد از 38 سال  به آغوش خانواده‌اش بازگشت، مادر این شهید والا مقام امروز در شهرستان خواف مورد استقبال مسئولین این شهرستان قرار گرفت و تا مزار فرزندش بدرقه شد.

و مادر شهید محمد ابراهیمی زکی امروزپس از 38 سال فراق و دوری توانست چند کیلومتر دور تر از شهرستان نیشابور و در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی یعنی خواف مزار فرزندش را در آغوش بگیرد وآرام شود.شهیدی که از سال 1390به عنوان شهید گمنام در شهرستان خواف آرمیده بود حال به آغوش خانواده‌اش رسید و به انتظار وبی تابی 38ساله مادرش خاتمه داد.

شناسایی هویت شهید گمنام شهرستان خواف پس از 38 سال22 پرونده شهید سلامت خراسان رضوی تایید شدپیکر "شهید سردار علیجانی"در شهر درچه تشییع و تدفین شد +تصاویر

برادر شهید محمد ابراهیم زکی از خاطراتش با برادرش می‌گوید: تابستان هنگام دروی گندم با برادرم سر زمین کشاورزی بودیم که رادیو برای اعزام به جبهه‌  اطلاعیه داد وبرادرم همانجا گفت من می‌خواهم بروم جنگ؛ پدرم با وجود مشغله ای که در فصل برداشت داشتیم و کارهای کشاورزی زیاد بود موافقت کردند.

وی افزود: محمد ابراهیم روز بعد به جبهه اعزام شد و در عملیات بدر شرکت کرد و در سن 18 سالگی شربت شهادت نوشید و آسمانی شد البته  برادرم  سومین باری بود که به جبهه می‌رفت.

گفتنی است پیش از این اعلام شده بود که هویت شهید گمنامی که در گلزار شهدای گمنام شهرستان خواف آرمیده است پس از 38 سال گمنامی شناسایی شد این شهید والامقام، محمد ابراهیم زکی اهل نیشابور است که در سال 1390 به‌‌ همراه پیکر شهید بزرگوار دیگری در شهرستان خواف به خاک سپرده شده بودند و به‌تازگی از طریق انجام آزمایش DNA شناسایی شد.

انتهای پیام/282

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرستان خواف شناسایی شد شهید گمنام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۷۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ننه گلبهار دوستت داریم

فرزندانش در روز ماما گردهم آمده بودند تا قدردان روزها و شب‌های بی‌خوابی او باشند، کودکان حکم نوه و نتیجه‌هایش را داشتند و یک صدا فریاد کودکانه سر می‌دادند، «ننه گلبهار دوستت داریم.»

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، قابلگی سرمایه ارزشمندی در سرزمین ما بوده که امروز در حال افول و فراموشی است. قابله‌ها افراد مؤمن و توانمندی بودند که در سخت‌ترین شرایط و بدون کم‌ترین امکانات نوزاد را به دنیا می‌آوردند.

ونک روستایی بن بست با جاده‌ای صعب‌العبور و خاکی در ۳۵ کیلومتری غرب سمیرم است، سال‌ها پیش قابله روستا در تابستان و زمستان ننه شیرین و دخترش گلبهار بودند.

نیمه‌های شب، سحر، صبحدم و گاهی عصر و شبانگاه، کوبه در به صدا درآمد و ننه شیرین در یک چشم بر هم زدن عازم می‌شد. کوچه‌های تاریک و سرد و باریک و گاهی پر از برف را پیاده در تاریکی و روشنایی شب و روز می‌پیمود تا به مقصد برسد.

گاهی اواخر بهار و تابستان نیز عشایر میهمان در مزارع اطراف ننه شیرین و خاله گلبهار را برای به دنیا آمدن فرزندشان فرا می‌خواندند و ننه شیرین قصه ما، شب و نیمه شب سوار بر الاغ راهی چادر عشایر می‌شد.

مادران معنوی قصه ما آن روزها خواب و بیداری نداشتند و با توجه به زاد و ولد زیاد هر روز آماده مأموریت بودند؛ بدون چشم‌داشتی از کسی نوزادان را به دنیا می‌آوردند و مادر را تا چهل روز به حمام می‌برند. مراسم خاص روشن کردن چراغ حمام، تیغ زدن نوزادان که امروز حجامت نام دارد و سوراخ کردن گوش دختران از جمله فعالیت‌های آن‌ها بود.

گلبهار سی سنبله قابله ۸۵ ساله ونکی است که مادر معنوی حدود چهل شهید است. شغلی که از مادر و مادر از مادرشوهر، به ارث برده است. ننه شیرین و خاله گلبهار، مادر و دختری که مادران معنوی ۱۰۰ شهید شهر ونک هستند و خاله شیرین که خود مادر یک شهید نوجوان است.

امروز فرزندانش گردهم آمده بودند تا قدردان روزها و شب‌های بی‌خوابی او باشند و کودکانی که حکم نوه و نتیجه‌هایش را داشتند، یک صدا فریاد کودکانه سر می‌دادند، «ننه گلبهار دوست داریم.»

خانه خاله گلبهار آذین بسته حجله شهادت بود، شهادت فرزندی که در سن ۱۶ سالگی روز ۱۱ آبان ۱۳۶۱ در عملیات محرم به شهادت رسید و مادر گوشه طاقچه را به تصاویر فرزند و تنها یادگاری‌هایش مزین کرده بود.

در بین یادگاری‌های به جا مانده از شهید تفنگی چوبی است که خودش درست کرده بود و به گفته مادر در روزگار نوجوانی‌اش عراق ایران بازی می‌کرد. امروز تنها دل‌خوشی مادر قاب عکسی بود که مدام اسباب بازی روزهای کودکی فرزندش بوسه باران می‌شد.

آئین نکوداشت مادران معنوی شهدا لبخند را بر لبانش و اشک شوق را در چشمانش جاری کرده بود و از حضور مسئولان و مردم قدردان سپاسگزاری می‌کرد.

به گزارش ایمنا، فرماندار، امام جمعه، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سمیرم، امور بانوان فرمانداری، رئیس بنیاد شهید، مسئولان شبکه بهداشت و درمان، شهرداری و شورای اسلامی شهر ونک و مردم قدردان شهر ونک در این آئین شرکت و از وی تجلیل کردند.

کد خبر 750962

دیگر خبرها

  • پرداخت ۸۵ میلیارد ریال تسهیلات مسکن به مددجویان بهزیستی خواف
  • برگزاری دوره آموزشی سامانه نانینو ویژه نانوایان شهرستان خواف
  • ننه گلبهار دوستت داریم
  • زوج تایبادی مراسم عقد خود را در مزار شهدای گمنام برپا کردند
  • شهید عبدالرضا موسوی؛ از رتبه اول کنکور پزشکی تا شهادت برای فتح خرمشهر/ شهیدی که محل دفنش را مشخص کرده بود
  • ابراهیم پشت‌کوهی با «مکبث زار» به آلمان می‌رود
  • شهادت نوزاد نجات یافته از شکم مادر شهید + فیلم
  • ۶۰ میلیارد ریال برای ذخیره‌سازی آب شرب خواف تخصیص یافت
  • ۵ مصدوم در سانحه رانندگی در خواف
  • غبارروبی و عطر افشانی مزار شهدای مهاباد